Alătură-te proiectelor noastre!

DESPRE NOI

Federația Română de Gimnastică este singura entitate sportivă autorizată să organizeze, gestioneze și dezvolte activitatea gimnasticii de pe teritoriul României. Cu o vechime de 116 ani, Federația Română de Gimnastică este cea mai medaliată entitate sportivă din România, gimnastica devenind astfel, un brand național. 

DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

DESPRE CAMPANIE

În luna decembrie, compania ta plătește impozitul pe profit. Alege să direcționezi 20% din acesta către gimnastică!

Împreună susținem efortul colectiv de reconstrucție a gimnasticii românești. Dacă iubești gimnastica și îți dorești să te alături proiectelor noastre, cu siguranță contribuția ta va aduce un aport pozitiv în procesul de redresare și ocrotire a sportivilor generației de astăzi și de mâine!

DESPRE SPONSORIZĂRI

Federația Română de Gimnastică, ONG acreditat ANAF sub număul 99417553.

  1. SOCIETATE COMERCIALĂ - În cazul societăților comerciale plătitoare de impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor efectuate se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii de 0.75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.
  2. MICROÎNTREPRINDERE - Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV la nivelul valorii de 20%.

Dorești să ne contactezi?

Folosește una dintre metodele contact, iar noi îți vom răspunde de îndată!

Modalități de contact

Telefon: +40743930923
Fax: +4021 317 1111
E-mail: donatii@frgimnastica.com
Sediul Federației Române de Gimnastică: Str. Vasile Conta, nr.16, etaj 6, Sector 2, București