Alătură-te cauzelor noastre!

Federația Română de Gimnastică este singura entitate sportivă autorizată să organizeze, gestioneze și dezvolte activitatea gimnasticii de pe teritoriul României. Cu o vechime de 115 ani, Federația Română de Gimnastică este cea mai medaliată entitate sportivă din România, gimnastica devenind astfel, un brand național. Dacă și tu vrei să contribui la dezvoltarea gimnasticii Romanesti, te invităm să ni te alături!

DONEAZĂ

"Împreună repunem România pe harta gimnasticii mondiale!

Haideți împreună să arătăm lumii că ROMÂNIA POATE!"

...
Carmencita Constantin / Președinte al Federației Române de Gimnastică
...

Misiune

Federația Română de Gimnastică se dedică dezvoltării gimnasticii, în toate disciplinele sale, incurajând și sprijinind implicarea personală, dezvoltarea personală și succesul personal al tuturor membrilor familiei gimnasticii românești, punând bazele dezvoltării noilor generații de sportivi, antrenori, arbitri, cadre tehnice și manageri administrativi, pentru asigurarea continuității și creșterii prestigiului acumulat de-a lungul existentei sale.

...

Centre de pregătire

FRG susține anual în pregătire loturile reprezentative ale României în toate disciplinile sportive. Costurile minimale anual sunt de cca. 2.000.000 de EURO acoperind necesitățile fundamentale. Pentru atingerea înaltei perfomanțe, nevoia de susținere incluzând schimbul de experiență în perioadele de pregătire și verificare conduc la dublarea nevoii de finanțare.

Echipa noastră de fundraising

Prietenii adevărați sunt ca stelele: nu îi vezi mereu, dar știi că sunt acolo!

...
Carmencita Constantin
Președinte
...
Andreea Petcu
Fundraiser
...
Norbert Zerkula
Fundraiser

Câte discipline are gimnastica?

Află mai multe despre fiecare disciplină de gimnastică!